Predstenska tehnika

Podometni splakovalnik

Najnovejši model podometnega splakovalnika Prevista je osnova naših novih predstenskih aplikacij – ne glede na to ali načrtujete kopalnico na osnovi suhih ali mokrih gradbenih tehnik. Ta je enak v vseh Prevista WC elementih. Ventili za polnjenje in splakovanje ter njun mehanizem za aktiviranje so v vsaki aplikaciji enaki. Podometni splakovalnik je na voljo v dveh variantah: 3H in 3L.

 • Priključek za vodo

  Prilagodljiv vodni priključek se lahko izvede z novo razvitim adapterjem z notranjim tesnjenjem, ki omogoča priključitev na kateri koli cevovodni sistem v nekaj sekundah.

 • Tehnika oblikovanja z vpihovanjem

  Nov model cisterne je vpihnjen v model z ekstrudiranjem. Rezultat pa je maksimalno tesno prileganje in zanesljiva dolgoročna kakovost.

 • Dušilka pretoka

  Omogoča nastavitev optimalnega pretoka splakovanja z prilagodlivim petstopenjskim obročem za vse vrste keramike.

 • Polnilni ventil

  Polnilni ventil je možno namestiti in odstraniti brez uporabe orodja. Zagotavljeno je hitro polnjenje za ponovno splakovanje.

Načrtovanje po meri

Razpoložljive možnosti oblikovanja so številne in raznolike, saj je podometni splakovalnik združljiv z vsemi Visign aktivirnimi tipkami za splakovanje. To pomeni, da lahko za vsak primer namestitve ustvarite modele po meri.

Izdelano v Nemčiji

Podometni splakovalnik z zagotovljeno trajnostno proizvodnjo in vzdržljivostjo je narejen v Nemčiji. Prav vsak podometni splakovalnik je pred odpremo tesnostno in funkcionalno preverjen – za največjo varnost in kakovost.

Samoumevna montaža

Vse komponente, ki so gibljive in jih je mogoče namestiti ročno so obarvane z rumeno barvo. Prednosti novega operativnega koncepta je posebej jasno pokazal novi odtočni ventil. Oglejte si tudi galerijo slik.

Neprekosljiva fleksibilnost splakovalnega volumna

Polni volumen splakovanja se giblje med 3,5 do 7,5 litra; delni volumen splakovanja pa od 2 do 4 litrov. Nastavitve po meri so izvedene enostavno v 0,5 litrskih korakih.

Uporaba

Zelo smo poenostavili našo ponudbo. Na voljo so tri različice predstenske vgradnje. Za suho vgradnjo je primerna Prevista Dry, za vgradnjo med stene in oporne profile Prevista Dry Plus, namenjena sta tudi za montažo na tirnice. Za mokro vgradnjo je namenjena Prevista Pure. Vsi sistemi imajo enak tip podometnega splakovalnika, kar pomeni, da lahko sestavite in namestite svoj predstenski sistem v najkrajšem možnem času.

Druge obsežne teme

Aktivirne tipke

Ekskluzivna raznolikost

Razvito za profesionalce

Preprost sistem, ki navdušuje

Enostavna namestitev

Prepričajte se sami