Viega tuš kanaleta Advantix

Zahteve oblikovanja kopalnice so danes zahtevnejše kot kadarkoli prej. Vrhunski materiali in sodobni dizajni so vstopili v ta poseben prostor – ne glede na obstoječe arhitekturne razmere. To so vizualni in tehnični pogoji, ki jih Viega tuš kanaleta Advantix elegantno izpolnjuje z najkakovostnejšimi materiali in obdelavami ter preglednim modularnim sistemom, ki olajša izbiro in kombinacijo komponent.

Največja fleksibilnost in preglednost

Manj je več: to velja v primeru nove ponudbe tuš kanalet Viega Advantix in to ne le za moderne, zelo minimalizirane in s tem elegantno nevsiljive dizajne, temveč tudi za nov modularni sistem, ki združuje maksimalno preglednost in fleksibilnost.

 

Zmanjšana zasnova za najvišje zahteve

Najbolj opazna značilnost oblikovanja nove tuš kanalete Viega Advantix je preprosta neopaznost. Standardne rešetke v kotnih in zaobljenih izvedbah ter dizajnerske rešetke (kot okvir za keramične ploščice, kot vgradni nosilec za keramične ploščice in kot siva ali črna steklena različica) so v širino zožene na 40 mm. Zmanjšanje širine rešetke za več kot 40 % omogoča, da se kanaleta Advantix še bolj usklajeno prilega modernemu dizajnu kopalnice. Trije ožji okvirji (v kotni, zaobljeni ali standardni izvedbi) so matirani in omogočajo čist prehod na keramične ploščice. Kanaleta je na voljo v petih dolžinah, kar vam omogoča, da opremite vsako kopalnico.

 

Vrhunski material, najboljša odtočna tehnika

Ne naredi se veliko samo z vizualnim vtisom, ampak tudi z ostrino. Praktični modularni sistem zagotavlja pravo rešitev za vsak posamezen arhitekturni pogoj. Vsak od dveh modelov kanalet (za vgradnjo prosto v prostoru ali za stensko montažo) je mogoče kombinirati s tremi variantami okvirja, šestimi rešetkami in tremi različnimi sifoni ter z dvema namestitvenima nogicama. Obe različici namestitvenih nogic (standardni in sanacijski model) sta opremljeni z gumijastimi nogicami. Ni pomembno, kakšni so obstoječi arhitekturni pogoji: Advantix ponuja ne le tehnično ustrezno, ampak tudi vizualno privlačno rešitev.

 

Pregled

  • sodoben, zmanjšan dizajn
  • pregleden modularni sistem, ki je enostaven za namestitev
  • najvišja kakovost pri izbiri in obdelavi materialov
  • rešetke in okvirji so na voljo v mat in polirani izvedbi visokega sijaja ali kot standardni okvirji
  • vse tuš kanalete Viega Advantix so na voljo v petih dolžinah 750, 800, 900, 1.000 in 1.200 mm
  • dizajnerske rešetke so bistveno ožje (40 mm), v kotnih ali zaobljenih izvedbah, kot okvir za keramične ploščice ali kot nosilec za keramične ploščice
  • fleksibilnost za vse namestitvene situacije
  • dva modela kanalov za prosto vgradnjo ali za stensko montažo
  • trije odtoki: standardni, sanacijski in vertikalni model

Tuš kanalete Advantix

Katalog izdelkov