O nas

We need your consent to load the $$service$$ service.

Because we value your privacy, we hereby request your permission to use the following services. You can revoke your consent at any time. To do so, use the link to the "Cookie Settings" at the bottom of the page.

Viega. Connected in quality.

Naša ambicija je vsak dan preseči samega sebe. Le-to zagotavljamo z rednim dialogom z našimi strankami, z razvojem izdelkov, ki so vedno naprednejši, optimalnimi servisnimi storitvami. Cilj je, da naše podjetje vodimo v prihodnost, a hkrati ne pozabimo spoštovati naše preteklosti in dediščine.

Pri vseh naših aktivnostih smo povezani s kakovostjo, ki je naša vodilna motivacija že od ustanovitve podjetja pred 120 leti, ko se je vse začelo z vizijo revolucionirati inštalacijsko tehnologijo. Z več kot 4.700 zaposlenimi smo napredovali in postali vodilni na svetovnem trgu – hkrati pa smo ostali družinsko podjetje, ki postavlja lastne standarde. Tako zagotavljamo kakovost „Proizvedeno v Nemčiji“ in izdelke najvišjega razreda po vsem svetu.

Za nas je zelo pomembno, da naše stranke podpiramo pri njihovem vsakodnevnem delu. Usklajujemo materiale, tehniko in udobje, vzamemo si čas za vodenje kakovosti in vlagamo v raziskave in razvoj. Rezultat je popolnoma usklajen sistem, ki ponuja več kot 17.000 izdelkov, ki so na voljo ko jih naše stranke potrebujejo. Kot vodilni na svetovnem trgu smo odgovorni, da svoje znanje in izkušnje delimo z našimi strankami po vsem svetu.

Ker smo prepričani:

Kakovost je vse. Brez kakovosti vse izgubi pomen.