Viega Raxofix

„Raksialna (radialno-aksialna)“ tehnika stiskanja brez O-obroča

Raksialna tehnika hladnega stiskanja razvita za Raxofix je prava novost. Za nastanek homogenih spojev združuje prednosti enostavne radialne tehnike hladnega stiskanja z aksialno tehniko potisne puše. Fitingi Raxofix so zasnovani tako, da pretvorijo radialno gibanje v aksialno stiskanje. Popolnoma varno, homogeno in umetni masi primerno stiskanje je doseženo v samo eni fazi. Brez O-obroča, brez zamudne kalibracije, posnemanja robov ali razširjanja.

Brezkompromisno varno

Raxofix je zasnovan tako, da nudi največjo možno varnost: vse armature in fitingi so opremljeni s preizkušenim in DVGW certificiranim Viega SC-Contur. Vsak nehote pozabljen spoj za stiskanje opazimo med preizkusom tesnosti ali pri polnjenju sistema. Velika zadrževalna sila omogoča predmontažo posameznih delov inštalacije in preprečuje zdrs cevi pred zatiskanjem. Pred in po zatiskanju lahko vstavno globino enostavno preverite skozi kontrolno okence.

Viega Raxofix - enostavno odrežete, namestite in hladno stisnete.

Neomejena prilagodljivost

Raxofix za različne pogoje vgradnje in priključitve ponuja celovit nabor fitingov za pitno vodo in ogrevalne inštalacije.

Raxofix

Strömungsoptimiertes Pressverbindersystem