Viega World – seminarsko središče prihodnosti

Od digitalnih procesov do stavb prihodnosti

Viega World je mesto, na katerem je mogoče izkusiti znanje, videti in se dotakniti prihodnosti gradbeništva. Poleg tega združuje naše načrte in želje po skupnem oblikovanju prihodnosti, našo sposobnost razvoja in zagotavljanja celostnih rešitev. Svoje 120-letne izkušnje gonilne sile v inštalacijski industriji smo vključili v Viega World. Nenehno nas je vodila vizija revolucionirati inštalacijsko tehnologijo. Na tej osnovi smo vztrajno rasli, z Viega World pa ustvarjamo prostor, ki združuje teorijo in prakso ter naše težnje po trajnosti in digitalizaciji. Ta zajema naša kolektivna znanja iz industrije od upravljanja s pitno vodo do digitalne gradnje in zgradb prihodnosti. In vse to se odraža v specifični zasnovi zgradbe, saj je bil celoten proces gradnje digitaliziran z uporabo informacijskega modeliranja gradenj (BIM). Tako je Viega World prvi večji projekt, ki smo ga realizirali z BIM. 

Viega World že izpolnjuje zahteve prihodnosti glede trajnosti in učinkovitosti. Nemški svet za trajnostno gradnjo (DGNB) jo je že odlikoval z najvišjo stopnjo ocene "Platinum".

Naš center prikazuje kako deluje inovativna gradnja. Je mesto na katerem želimo deliti pridobljena znanja o gradnji. Z nami poglejte v zakulisje in izvedite več o štirih stebrih Viega World.d. 

Štiri vsebinske obljube